Carregant Esdeveniments
22 Juny 2013
Conflent
Alpinisme
Dificultat: 5

Com cada any, en aquestes dates, als membres del Centre Excursionista CIM i a qui més vulgui del poble, ens toca anar a buscar la Flama a dalt del Canigó, al Conflent, a la Catalunya Nord. Seran dos dies d’intenses emocions, amb el següent programa:

– Dissabte 22 de juny, sortirem tots junts a les deu del matí de davant de l’ajuntament.

– Cap a les 13,00h dinarem al parc fluvial  d’Oseja amb els companys d’Alcarràs.

– Desprès farem una parada tècnica de reagrupament a Vilafranca de Conflent, i a les 17,00h ens presentarem tot el grup, al punt de control de vehicles amb autorització per a pujar fins al refugi.

– Un cop siguem al refugi, hi haurà temps per a muntar les tendes i empaparse de l’ambient fins a les 21,00h. Llavors els que vulguin, començaran a pujar cap al Canigó per a assistir als actes de nit.

– Els que es quedin a baix faran un sopar de germanor al voltant del foc… si hi ha llenya!!!

– L’endemà al matí, els portadors de la Flama, sortiran a les 5,00h a encendre la Flama vetllada i purificada tota la nit a dalt del cim del Canigó.

– A les 9,00h, desprès de recollir tot el parament, esmorzarem tots junts abans d’iniciar el llarg camí de retorn cap a casa (Hora de sortida límit les 10,00h).

– A les 12,00h ens trobarem a Puigcerdà amb els ciclistes, allí i els hi farem el traspàs de la Flama.

– A les 13,00h deixarem la Flama a l’ajuntament de Puigcerdà i de seguit tirarem cap a la Seu a dinar.

– Als volts de les 14,00h estarem asseguts a la taula, i desprès del suculent dinar, farem un ratet de migdiada a la fresca herba del Parc Fluvial de la Seu (Sempre controlant el rellotge!!!)

– Cap allà a les 18,00h ens retrobarem amb els ciclistes a Agramunt, i d’allí tots junts en caravana, acabarem de repartir la Flama fins a Bellpuig (Menció especial el pas per Vilagrassa… imperdible!!!

Quedeu tots invitats a la festa, però per qüestions logístiques cal avisar! (cim@cimbellpuig.cat )