BTT La Floresta

Carregant Esdeveniments
1 març 2020
Garrigues
BTT
Dificultat: 2

Ens endinsarem en els paisatges Garriguencs, on potser encara podrem gaudir de l’espectacle natural de la floració dels ametllers, que vesteix de blanc els camps d’aquest arbre, el primer en florir. Sortirem de La Floresta on anirem a veure el pou de gel i donarem la volta al castell per dirigir-nos desprès a la casa taller de polifacètica l’artista alemanya Edith Schaaar.

Seguirem per la carrerada de la font vella per on passa el GR 3 o sender central de Catalunya, anirem a buscar el camí de la creueta i cap a Arbeca passant per la font Juliana. Creuarem el mercat d’antiquaris per pujar la costa del camí de la creu de sant Roc cap als Plans aquí hi ha diversos camps d’ametllers. Continuarem pel camí dels Omellons que passa pels fondos , creuarem el poble per agafar el camí de les Cometes cap al fondo de les Alzinetes.

Pujarem al Pla Maçana i baixarem a creuar la via en la zona on per culpa de la llevantada d’octubre va caure una locomotora per un terraplè. Creuarem el Segarra Garrigues i baixarem al Racó el Panxó per anar a buscar el GR 3 que ens dura en plaent baixada, de nou a la Floresta

 

Mapa topogràfic de la sortida